Anica poslužila večeru po domaći, a Mihael i Dean kritizirali: Nehigijenski i neprimjereno za ovu prigodu!

16. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Anica poslužila večeru po domaći, a Mihael i Dean kritizirali: Nehigijenski i neprimjereno za ovu prigodu!


U četvrtak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ ekipa se lijepo častila i dobro zabavila kod vesele umirovljenice Anice Petković, ali to nije bilo dovoljno da pređe u vodstvo.

Po dolasku na Aničino imanje, kandidati su uočili kako domaćica dobro izgleda te ih je dočekala vrlo opušteno.

„Prilazimo Anici i vidimo savršenog komada! Zgodna, nasmijana i vesela…“ nabrajala je Iva, a ona joj je ekipa zapjevala prigodnu pjesmu: „Joj Ano, joj Anice…“

Veselim tonom su nastavili dalje prema stolu, gdje im je na velikom ovalnom pladnju ponudila razne slavonske delicije.

Anica predjelo2

„Predjelo je izgledalo fantastično i okusom je bilo fantastično, nemam zamjerki“, kazala je Iva, dok su Mihael i Dean domaćici zamjerili to što je svatko sa svojim priborom morao uzeti narezak i kiflice s pladnja.

„Apsolutno nehigijenski jer svojim vilicama svi uzimamo s pladnja“, rekao je Dean, a Mihael je komentirao: „Odlično za neka obiteljska druženja, ali ne i za ovakvu prigodu…“

Za glavno jelo Anica je ponudila pohanu zečetinu i junetinu u umaku od vina, a svi su komentirali da je porcija preobilna.

Anica gl jelo3

„Kad je glavno jelo stiglo na stol, pomislila sam – ajme, koliko mesa, ali okusom je bilo savršeno!“ pohvalila je Iva, dok je Mihaelu bilo na granici slanoće.

Kolač zvan Crna policajka bio je poslužen za desert, a njegovo ime je sve zainteresiralo: „Više volim plave policajke, nego crne“, našalio se Dean, no pohvalio je okus slastice, baš kao i Iva: „Desert mije bio perfektan!“

Anica desert

Kao iznenađenje na kraju večeri Anica je pozvala svirače pa se atmosfera dodatno ugrijala kad je Ivan na note harmonike ustao na stolac i krenuo plesati, a nakon plesa stigao je red i na ocjene.

„Desetka jer mi je sve bilo savršeno! Pozdrav teti Anici!“ kazala je Iva. Ivan je domaćicu nagradio devetkom, dok su joj Dean i Mihael dali ocjenu 7 zbog nedostatka pribora uz predjelo.

Iva desetka

Tako je Anica zaradila 33 boda, što nije dovoljno za pobjedu. Sutra preostaje za vidjeti može li Ivan napraviti bolju večeru od Mihaela, a tko će biti pobjednik moslavačkog tjedna – pogledajte u petak u 20.15 sati na RTL-u!

Anica bodovi