Alma Bunić u Inkubatoru ideja otkriva informacije i dezinformacije o nutricionizmu

6. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Alma Bunić u Inkubatoru ideja otkriva informacije i dezinformacije o nutricionizmu


Nutricionistica Alma Bunić gostuje u Inkubatoru ideja i otkriva koje su informacije i dezinformacije u nutricionizmu
Kvalitetan obrok nije uvijek jednostavno pripremiti – svakodnevno odabiremo hranu koja će bolje ili lošije utjecati na naš organizam, a potom i učinkovitost u svakodnevnom životu i radu.

Upravo zato, savjet stručnjaka o tome kako poboljšati prehranu uvijek je dobrodošao. Vrsna nutricionistica Alma Bunić koja iza sebe ima niz održanih edukacija, predavanja i uspješnih rezultata korisnika, gostuje u Inkubatoru ideja.
Interaktivno predavanje održat će se u četvrtak, 9. rujna, s početkom u 19 sati. Alma će obuhvatiti širok spektar tema vezanih uz nutricionizam, informacije i dezinformacije koje nas svakodnevno okružuju.

Neke od tema koje će biti obuhvaćene predavanjem su: Što utječe na odabir hrane koju konzumiramo? Nutrijenti u hrani i tijelu – ima li sličnosti? Kako kalorije utječu na tjelesnu masu? Može li se hranom utjecati na razvoj bolesti? Koje su kronične bolesti vezane uz način prehrane? U kojoj životnoj dobi razvijamo predispoziciju za atersklerozu?

Dijete novog doba – prednosti i nedostatci? Planiranje i odabir obroka – kako ih pripremiti kada smo u gužvi?
Važno je napomenuti da je predavanje interaktivnog tipa, pa će sudionici imati prilike i postavljati pitanja koja će ih zanimati.

Alma vodi vlastitu nutricionističku tvrtku, koja već dugi niz godina uspješno posluje.

– Direktorsko mjesto vidim baš tako, kao ključnu točku odgovornosti za širenje kvalitetnih informacija, opravdavanja povjerenja u savjetovanju i educiranju na području prehrane i nutricionizma i širenje poruke da je hrana nit koja nas povezuje s boljim, kvalitetnijim životom – ističe Alma.

– Ovo je sjajna prilika za sve koji žele poboljšati svoju prehranu i učiniti nešto više za svoje zdravlje. Alma je stručna i susretljiva osoba, pa sam uvjerena da će korisnici imati veliku korist od ovog predavanja – kazala je voditeljica Inkubatora ideja, Alenka Rogić.

Podsjetimo, Inkubator ideja uređen je i opremljen u sklopu istoimenog EU projekta, čiji je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva. Prostor je namijenjen svima koji žele raditi u coworking zajednici. Osim toga, u Inkubatoru ideja organiziraju se društvena događanja prema interesu javnosti, a cilj im je predstaviti sugrađane, inspirativne pojedince.

Za jesen, u najavi je i niz edukacija na temu poduzetništva namijenjenih široj javnosti.
Ulaz na sva događanja je slobodan uz prethodnu najavu dolaska pozivom (043/243-534), e-mailom ([email protected]) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Facebook Comments


[ssba]