AGS Križevci donosi nevjerojatne pogodnosti za sve svoje vjerne kupce u periodu od 17.11. do 24.12.2023.

Povećajte snagu i ubrzanje, a smanjite potrošnju svog automobila uz DRIFT premium goriva. Svakog petka, subote i nedjelje na AGS-u u Križevcima imate priliku natočiti DRIFT premium goriva po sniženoj cijeni od 0,15 €. Uštedite na svakoj litri! Neka Vaš automobil zablista i sjaji. Za svakih natočenih 30 litara goriva, dobivate žeton za besplatno pranje automobila.

ags5

Volite šoping? Ne propustite ponudu “Special Super 5”. Odabrane artikle možete nabaviti po super cijenama! Ako ste u žurbi, na pravom ste mjestu. Quick shop Vam nudi posebnu kombinaciju – kava za van i ukusni Mlinarov sendvič, sve to po promotivnoj cijeni od samo 3,99 eura!

ags2

I za prave ljubitelje kave, imamo poseban tretman. U Coffee Time-u uživajte u kombinaciji dviju kava po nevjerojatnoj cijeni od samo 2 eura. A za dobar početak dana, tu je “Komba za dobro jutro.” Uz svaku naručenu kavu dobivate kroasan. Započnite dan s osmijehom!

ags4

AGS – mi brinemo o Vama, jer Vi ste naša obitelj! Ne čekajte, posjetite nas već danas i iskoristite sve ove fantastične pogodnosti. Vaš automobil će Vam zahvaliti, a novčanik će ostati pun. AGS benzinski servis – uvijek s vama!

Detalje o ponudama potražite na AGS društvenim mrežama https://www.instagram.com/agshrvatska/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082994875756

ags3ags1