ADVENT U VRBOVCU “Premašili smo sva očekivanja”

23. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ADVENT U VRBOVCU “Premašili smo sva očekivanja”


Tihomir Antolković (SDP) postavio je jedno pitanje direktoru Gradskih objekata Marku Beloševiću na aktualnom satu Gradskog vijeća Grada Vrbovca.

-Advent je ove godine organiziran u prilično velikom obujmu. Imali smo klizalište, kućice, jako puno izvođača. Zanima me koliki je bio trošak našeg Adventa? – upitao je vijećnik.

Marko Belošević je rekao kako je Advent u Vrbovcu trajao 38 dana. -Povećali smo ponudu na Adventu od kućica, sadržaja, a po prvi puta tu je bilo i klizalište. Advent je organizirala TZ Grada Vrbovca, a mi kao Gradski objekti smo bili partner vezano na upravljanje klizališta.

Što se tiče samog klizališta, podvukli smo crtu i s plaćama studenata, montažom klizališta, policama osiguranja, iznosilo je 60.400 kuna. Prihod koji smo realizirali na klizalištu bio je 70.700 kuna.

-Na navedeno, naša Turistička zajednica je od sponzora koji su stavili svoje banere oko klizališta dobila 50.400 kuna. Sav taj višak novaca je uložen u ponudu na samom Adventu. Skoro svaki dan, osobito vikendom su bili razno-razni izvođači. Premašili smo sva očekivanja, a za ostale detalje bi trebalo upitati gospođu Benedik, koja je vodila Advent – kazao je Belošević.