Drugi “Advent u Farkaševcu” donosi bogat glazbeno-zabavni program, ali i odličnu gastronomsku ponudu tijekom adventskih vikenda.

-Ove godine dolazimo u puno većem obujmu i možemo se pohvaliti s tri vikenda u kojima ćemo imati nastupe izvođača, a sam program će se odvijati tijekom četiri adventska vikenda.

Od izvođača dolazi Druga dimenzija, Vatra s akustik izvedbom i Svita, tako da će se pronaći za svakog ponešto. Što se tiče zabave u samom parku, tu će goste zabavljati domaći tamburaši, TS Tref, koji će svirati svakog petka i pokoju subotu– otkrio nam je načelnik Farkaševca Matija Copak i osvrnuo se na gastro ponudu.

 

-Pripremamo čak pet natjecanja. Startamo kao i prošle godine s Farkaševačkom sarmijadom, a u sljedećim ciklusima čeka nas natjecanje u spremanju paprikaša, fileka i graha.

I ove godine ćemo imati odabir najbolje farkaševačke kobase. Uz natjecanja, za sve naše posjetitelje smo pripremili i degustaciju košute na ražnju koju nam donira AS lovni turizam drugog vikenda adventa – rekao nam je Copak i pozvao sve da dođu u Farkaševac.

-Svi su dobrodošli u Farkaševac – poručio je načelnik.