U nekim situacijama nas je sudac zaustavio, nismo zbog toga uhvatili ritam, rekao je vezni nogometaš Dinama Arijan Ademi nakon remija bez golova u najvećem hrvatskom derbiju na maksimirskom stadionu.

„Bila je to čvrsta utakmica s puno prekršaja. Nismo htjeli da ovako sve završi, htjeli smo pobijediti. Ljestvica u ovom trenutku ne izgleda dobro za nas. Napravili smo nekakav pritisak, imali smo prilike, dok smo Hajduk sveli baš na minimum. Europsku sezonu smo spasili, a naravno da i dalje vjerujem kako do kraja možemo prestići Splićane i biti prvaci“, osvrnuo se Ademi.

Obrambeni igrač Hajduka Zvonimir Šarlija je rekao kako je njegova momčad u Zagreb došla po treći put ove sezone, u prvenstvu, svladati Dinamo.

„Očekivali smo više od sebe jer smo u Zagreb došli pobijediti. Htjeli smo dominirati, pobijediti i zabijati golove, ali nismo imali rješenja. Dinamo nam nije dao, prilagodili smo se svemu i na kraju možemo biti sretni s bodom. Dinamo je bio bolji, makar bez pravih prilika tijekom utakmice, ali je istina da je bio bliže pogotku. Zadovoljni smo razlikom na ljestvici, makar je to nerealno jer imamo prvenstvo kakvo imamo zbog svih odgoda. Kod nas bilo je previše uspona i padova u prvom dijelu sezone. Pogotovo na samom početku. Moramo se stabilizirati u nastavku sezone“, komentirao je Šarlija.