Sajam cvijeća „Križevci u cvijeću“ bit će otvoren u petak, 21. travnja s početkom u 10 sati na Strossmayerovom trgu. Program otvorenja započet će povorkom djece iz križevačkih dječjih vrtića i članica Križevačke djevojačke straže od Gradske uprave do paviljona na Strossmayerovom trgu.

Ovo je treće izdanje sajma „Križevci u cvijeću“ koje će ove godine okupizi 27 izlagača cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica, strojeva, alata i opreme za hortikulturu te domaćih radinosti i kreativaca. Osim izlagačkog dijela, pripremljen je i prigodan program koji će trajati do nedjelje, 23. travnja.

U petak, 21. travnja od 7 do 13 sati i u ponedjeljak, 24. travnja od 9 do 22 sata za promet se zatvara uži centar grada.

Za promet će biti zatvoren zapadni i sjeverni kolnik Trga J. J. Strossmayera, istočni kolnik Trga A. Nemčića, dio Ulice I. Z. Dijankovečkog do istočnog kolnica Trga A. Nemčića do križanja s Ulicom M. Baltića i dijelu Ulice bana Josipa Jelačića Križevci do sjevernog kolnika Trga J. J. Strossmayera do križanja s Ulicom Lj. Gaja.