Mjesni izbori u Ivancu Križevačkom održat će se 16. travnja. Mještani će moći na ponovljenim izborima birati između stranačke i nestranačke liste.

Nezavisnu listu predvodi Nataša Mesarek koja se odlučila kandidirati za predsjednicu Mjesnog odbora Ivanec Križevački na inicijativu i podršku velikog broja mještana, a navela je i glavne razloge kandidature.

“Dugi niz godina u selu nema nikakvih aktivnosti  vezanih uz interes mještana. Selo vapi za vodom što je gorući problem, te ulaganjem u komunalnu infrastrukturu. Cesta koja ide kroz selo je uništena i teško se po njoj prometuje. Dijelovi sela – Krčevine niti nemaju asfalt, a moram spomenuti da se već više od 20 godina obećava spajanje Ivanca s Gornjom Glogovnicom. Društveni dom je dijelom obnovljen prije 7 – 8 godina, nikad nije završen, a sad se već raspada iznutra.

Nezavisna lista koju predstavljam u proteklih nekoliko mjeseci stvorila je dobru suradnju s Gradom i gradonačelnikom te smo pripremili nekoliko projekata koje želim realizirati”, rekla je Nataša Mesarek i istaknula akcijski plan.

ivanec3

“Priključenje na vodu bi trebalo krenuti kroz mjesec – dva. Plan je da se kroz selo prevuče novi sloj asfalta te da se napravi modernizacija ceste Krčevine. Ovo su neki od kapitalnih projekata koje se mogu ostvariti već u ovoj godini.

Imamo niz planova za uključivanje mladih u rad zajednice. Jedan od njih je osnivanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva. Vidimo iz primjera ostalih sela koje imaju vatrogasno društvo ili neku drugu udrugu, da se može napredovati u interesu zajednice, a ne samo određenih pojedinaca.

ivanec2
Smatram da kroz mjesni odbor trebamo raditi za bolje sutra u Ivancu, a ne biti povremeni prolaznik koji nema jasnu sliku potreba mještana.
Pozivam sve mještane da se uključe u izborni proces i da zajedno probamo ponuditi perspektivu našem selu”, kazala je i pozvala mještane na izbore.

“Nakon nedjeljnih izbora vodit ću Mjesni odbor programski, a ne stranački i ono što je najbitnije, nitko se neće morati skrivati ili opravdavati zato što ima drugačije mišljenje.
Pozivam mještane da izađu u što većem broju na izbore. To je Vaše pravo i dajte podršku nezavisnoj listi čija sam nositeljica”, poručila je Nataša Mesarek.

ivanec

Na nezavisnoj listi uz nositeljicu nalaze se i Dragana Šuka Lukačić, Željko Petric, Zdravko Lukačić, Tomislav Bukovčan, Antun Lukačić i Adrijana Lukačić.