Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak upriličio je u utorak sa zamjenicom Silvijom Zagorec i predsjednikom Županijske skupštine Josipom Križanićem, prijem za predstavnike medija te se kratko osvrnuo na proteklu 2021. godinu.

Župan je kazao kako je siguran da će odgovoriti na sve izazove i u 2022. godini. – Mandat smo započeli s odlukom o nagrađivanju učenika i poslali smo poruku da nam je važna izvrsnost, marljivost, trud i rad. Sedam milijuna kuna smo izmjenom proračuna preusmjerili u obrazovanje i zdravstvo i nakon sedam mjeseci ovdje smo u županijskoj palači potpisali razvojni sporazum Sjever koji će realizacijom za cilj imati kvalitetniji život sugrađana. Smatram da je najbitnije da iza nas ostanu rezultati.

stricak4

Svaki rad je mjerljiv pa i u politici, Siguran sam da ćemo imati puno mjerljivih rezultata – poručio je župan i dodao kako su važni i mediji kako bi građani bili na vrijeme informirani.

-U fokusu nam je obrazovanje, zdravstvo, gospodarstvo, komunalna infrastruktura s naglaskom na prometnice i aglomeracije, zaštita okoliša i sigurnost – zaključio je župan Stričak.

Pogledajte video.