Popularni Podravkin restoran Štagelj koji je prije svega prepoznatljiv po vrhunskom roštilju i pizzama od metar svoju ponudu jela proširio je jesenskim menijem. Tako ćete u ovom lijepo uređenom restoranu moći probati ragu od jelena s domaćim njokima od koprive, buncek sa zeljem, restani grah i hren, pizzu s buncekom i goveđim jezikom te domaće tragance s biftekom u umaku od šumskih gljiva.

Na njihovu preporuku probali smo trgance s biftekom u umaku od šumskih gljiva za koje nepretenciozno možemo reći da se radi o najkompletnijem jelu koje je ovaj mjesec uvršteno na Štageljev meni. Sjajni domaći trganci, fino kuhan na trakice narezani biftek te odličan domaći umak od šumskih gljiva lijepo se nadopunjuju, a da bi se u potpunosti zaokružilo ovo jelo po nama jedino fali još malo pikantnosti, no to je naravno naša osobna preferencija. Uz sve to možete i kušati njihovu domaću pogaču iz krušne peći.

hrana (2)

Ovo jelo bi uz buncek pizzu najviše preporučili, a za desert ovaj mjesec naš odabir su fantastične palačinke s kremom za kremšnite u umaku od šumskog voća.

Cijena glavnog jela iznosi 70 kuna, dok ćete za desert trebati izdvojiti pristojnih 25 kuna.

hrana (3)