Osma sezona showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ stigla je do finalnog tjedna u kojem natjecatelje očekuje puno noviteta koji neće svima biti po volji. Pravila igre su se naglo postrožila, a mjesta u finalu ima samo za dvoje najboljih!

Na početku današnje epizode popularnog RTL-ova kulinarskog showa kandidate će dočekati šokantno iznenađenje – nema više kuhanja u parovima!

321 kuhaj1

„Od danas pa do kraja finala ćete se boriti svatko za sebe, odnosno nastupat ćete kao individualci. Osim toga, od danas pa do finala će svaki dan iz natjecanja ispasti po dva kandidata s najmanjim dnevnim brojem bodova“, najavio je voditelj Domagoj Jakopović Ribafish, a onda je po studiju krenuo val nezadovoljstva i straha od nepoznatog.

„Moja strepnja od početka ovog showa se ostvarila. Baš me je toga bilo strah i nisam sretna“, kroz suze je rekla Jazz, a ni Danijeli nije bilo lako: „Čujem da se razdvajaju parovi… Pomolimo se i krenimo!“

321 kuhaj2

„Meni je dobrodošla promjena da kuhaju ponaosob jer postoje neki ljudi unutar parova za koje nisam ni sama sigurna kako kuhaju jer tiho klize unutar para i sad je prilika da vidimo kako i oni stoje na ljestvici“, komentirala je Željka Klemenčić te jedva čeka vidjeti kako će kandidati samostalno kuhati.

Njihov današnji zadatak bit će u 75 minuta pripremiti jelo iz djetinjstva za koje ih vežu lijepa sjećanja, a koje dvije osobe će biti na dnu ljestvice – pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!