Kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je u subotu ujutro izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a oko 5:30 ujutro, o čemu smo pisali OVDJE.

Probio je dva zida te se zaustavio kod trećeg. Usmrtio je djelatnika HAC-a (53). Vozač je teško ozlijeđen te je prebačen u KB Dubrava.

Kako 24sata neslužbeno doznaje, vozač je pozitivan na korona virus. Brat navodi kako mu je on izgledao zdravo te da nije imao simptoma korone.

– Brat je živ. Ni sam ne znam u kakvom je stanju, ali je navodno dobro. Idem prema bolnici. Mogu samo pretpostaviti da je vjerojatno zaspao za volanom. Radimo na građevini, dan i noć, i slabo spavamo – rekao je brat vozača BMW-a.

Dr. Mislav Rakić iz KB Dubrava rekao je za Jutarnji List kako su zaprimili mlađu mušku osobu u dobi od 20 godina koja je prebačena u KB Dubrava nakon što je u KBC Zagreb utvrđeno da je covid pozitivan.

– Izvan je životne opasnosti, ali ima teške ozljede, kontuzije mozga i hematom. Zasad smo ga odlučili pratiti, i u tom dijelu nema potrebe za kirurškim zahvatom. Od drugih ozljeda, ima kontuziju obaju plućnih krila i lomove na objema nogama te će tijekom dana biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se ti lomovi sanirali – kazao je.