Vivien Tomas ovih dana puni 17. Na izbor Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije pristupila je s nepunih sedamnaest, a ipak, baš se ona među djevojkama isticala profesionalnom smirenošću i potpunom predanošću trenutnom zadatku, nastupu na izboru ljepote.

Strpljivo je odrađivala višesatne pripreme, ali se i aktivno uključivala u razgovore o izboru pojedinih nijansi šminke i slično. Strpljivo i kritički samu sebe procjenjivala u ogledalu kao da je ona član žirija a njen odraz neko strano drugo ja.

Poput ostalih djevojaka, pratio sam i nju od fittinga, pa potom od dopodneva u  križevačkom hotelu i tijekom priprema  upadala je u oči baš potpunom posvećenošću svojem predstojećem izlasku. I ta predanost mlade Koprivničanke bila je nagrađena lentom “Simpatičnosti” i plasmanom u finale natjecanja Miss Supranational Hrvatske 2020.

Zanimalo nas je tko je i kako je ovamo dospjela ova predana i nadasve lijepa mlada djevojka.

– Kada sam se prijavila, zapravo nisam znala što očekivati. Naravno, vjerojatno kao i mnoge druge mlade djevojke, volimo se i ja i moje prijateljice našminkati, lijepo obuči i fotografirati, pa na društvene mreže! Ali nikada se nisam profesionalno bavila modelingom niti sam nosila revije.

Niti sam imala prilike sudjelovati na profesionalnom foto-šutingu. Izbor za Miss mi se činio kao nešto interesantno i glamurozno, što je naravno i bilo. Ovo mi je bilo prvo iskustvo takve vrste i mogu reći da sam jako zadovoljna, pogotovo što sam ujedno osvojila i titulu Miss simpatičnosti.

Organizacija je bila odlična. Pripremali su nas ljudi koji su profesionalci u svom poslu i uz takav tim je izlazak pred mnogobrojni žiri bio puno lakši. Ovaj izbor ću pamtiti kao jedno lijepo iskustvo. Upoznala sam prekrasne i drage cure te se veselim državnom izboru.

Vivien se rado odazvala pozivu da uz ovaj kratki razgovor “odradi” i poziranje za mali pictoral
za naše čitatelje, te ga je odradila profesionalno, kao da ima već mnogo “utakmica u nogama”.

Želimo joj sreću na finalnom izboru, te prije svega ostvarenje želje da okusi neodoljiv čar modnih pista i svjetla reflektora!