Nogometaši Bratstva iz Kunovca osvojili su 3. turnir županijskih klubova Robin trgovine-Ožujsko u Križevcima. U finalu su čak 7:2 (2:2) pobijedili Prigorje iz Svetog Petra Orehovca koje je povelo već u sedamnaestoj sekundi utakmice, najbržim pogotkom na cijelom turniru, preko Martina Kešera.

Luka Vidaković je izjednačio, Ivan Car ponovno Orehovčane doveo u vodstvo, a Ivan Hajdić poravnao do kraja poluvremena. Prigorje je u druugom dijelu potpuno sustalo, a Kunovčani su nizali pogotke kao na tekućoj vrpci. Pogotke za Bratstvo postigli su: Vidaković 2, Slijepčević 2, Jurčić, Pajk i Hajdić, a za Prigorje Kešer i Car. Sudili su Ivel Iveljić i Antonio Sirovec. Kunovčani su, zanimljivo, igrali u finalu sva tri turnira. Na prvom su bili drugi, na drugom prvi i sada ponovno prvi.

BRATSTVO: Peterman, Mahović, Ivanušić, Hajdić, Jurčić, Slijepčević, Pajk, Bačani, Vidaković.

PREDSTAVNIK: Krešimir Petran.

PRIGORJE: Benčak, I. Nemčić, Radiček, D. Nemčić, Kešer, Car, Crnčić, Topić, Matus, Potočki, Tepeš, Budja.

PREDSTAVNIK: Silvio Podolski.

U susretu za 3. mjesto, Gornja Rijeka je 1:0 (1:0) pogotkom kapetana Slavena Oraka pobijedila Lonju iz Lonjice. Sudili su Zlatko Šimčić i Mario Brunec.

GORNJA RIJEKA: Petrinjak, M. Nemčić, Orak, D. Zidarić, Đurinić, Šikač, L. Zidarić, Babok, Berend, K. Nemčić, Koščak.

PREDSTAVNIK: Božidar Petrinjak.

Najbolji strijelac turnira je Matija Dimović iz Lonje s devet pogodaka, najbolji vratar Bruno Peterman iz Bratstva, a najbolji igrač Marko Jurčić iz Bratstva.