Kuglači Graničara pobijedili su u 8. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever na kuglani u Koprivnici ekipu Slavonije iz Novske 5:3 i 31 čunjem  razlike. Graničar je srušio 3187, a Slavonija 3156 čunjeva.

Kuglači Graničara došli su do još jedne pobjede u izjednačenoj utakmici u kojoj su Picoki imali prednost tijekom cijele utakmice. U prvoj rotaciji Slavonija je ovojila dva poena ali je Graničaru ostala minimalna prednost od dva čunja. U drugoj rotaciji Picoki su povećali prednost koju nisu ispuštali do kraja utakmice i zbog većeg broja srušenih čunjeva osvojili dva nova boda. Poene za Graničar osvojili su Dražen Švarbić, Zdravko Lovašen i Zdravko Vokšan koji je bio i najbolji igrač Graničara.

Za Graničar su nastupili i srušili čunjeva: Zdravko Vokšan 553, Dražen Švarbić 540, Zdravko Lovašen 529, Ivan Buković 527, Mirko Banjac 522 i Antun Bionda 516.

U posljednjem kolu jesenskog dijela Graničar igra protiv Kutine. Utakmica se igra na kuglani u Koprivnici, u subotu, 7. prosinca 2019. s početkom u 14 sati, priopćio je klupski glasnogovornik Zdravko Lovašen.