Ovog vikenda u Koprivnici je održano međunarodno plesno natjecanje o čemu smo pisali OVDJE. Naime, 8.”Trofej grada Koprivnice” osvojio je u kategoriji ”A” odraslih plesni par Marko Šapina-Anja Alispahić iz PK ”Lambada ” Split.

Istovremeno, dvostruki osvajač 8.Trofeja grada Koprivnice, u standardnim i latinsko-američkim plesovima, plesni par Filip Pelko-Nika Jelić iz PK ”Lambada ” Split.

Među natjecateljima bili su članovi Špk ”Koprivnica” koji su osvojili 4 zlatne, 4 srebrne i 3 brončane medalje.

Rezultati: Filip Obran i Karla Šmitlehner (starija mladež D2) osvojili u obje plesna discipline prva mjesta i zlatne medalje, a u kategoriji pojedinaca Franka Žufika (mlađi osnovci) osvojila je u standardnim plesovima 4. mjesto od 7 natjecatelja dok je u latino-amrričkim plesovima osvojila 3.mjesto i brončanu medalju od 6 natjecatelja, Mateja Kolarić (mladež) standardni plesovima osvojila je 3.mjesto i brončanu medalja, a u latino –američkim plesovima 2. mjesto i srebrenu medalju, Kristina Cvitić (mlađa mladež C) u standardnim plesovima 1. mjesto i zlatnu medalju, a od 6 natjecatelja u latino- američkim plesovima isto je bila sjajna i osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju, Paula Škrobar (mlađa mladež C) u standardnim plesovima osvojila je 10. mjesto a u latinsko –američkim  plesovima 6. mjesto. u konkurenciji 12 natjecatelja, Nika Barić u standardnim plesovima osvojila 7. mjesto od 12 natjecatelja, a u latino-američkim plesovima 6.mjesto od 9 natjecatelja.

Na ovo natjecanje po prvi put na plesište su izašle i najmlađe kategorije i ostvarili  slijedeće rezultate: u oba dvije discipline u konkurenciji od 5 natjecatelja Tamara Kolor osvojila je 2.mjesta i srebrene medalje, Vito Želimorski u standardnim plesovima osvojio je 3. mjesto i  brončanu medalju a u latino- američkim plesovima 5.mjesto, Neva Indir u standardni plesovima osvojila je 4.mjesto a u latino-američkim plesovima 3.mjesto i brončanu medalju, Minja Krošnjar u standardnim plesovima osvojila je 5.mjesto, a latino- američkim plesovima 4. mjesto.

prigorski.hr