RADNIK KRIŽEVCI – TEHNIKA KOPRIVNICA 2:0 (0:0)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. GLEDATELJA: oko 100. SUDAC: Darko Renjak (Bočkovec). STRIJELAC: 1:o Rumenjak, 2:0 Rumenjak.

RADNIK KRIŽEVCI: Vrbančić, Maras, Pavlic, Kraljić, Radonjić, Tihelka, Srbljinović, Seok, Babić, Višak, Ovčar. Još su igrali: Babok, Šostarić, Mladen, Višak, Kranjčević, Stubičan. TRENER: Glavica.

TEHNIKA KOPRIVNICA: Kirin, Švagelj, Dodlek, Maurović, Salajec, Kušenić, Vrbančić, Šantek, Hlevnjak, Ritoša, Lovković. Još su igrali: Jarnec, Blažek, Virovec, Golubić, Kozjak, Đuraj. TRENER: Čiković

Može se reći da je ovo za obje momčadi bila povoljna generalka. Tehnika je odlično parirala križevačkom trećeligašu, a bilo je situacija da je mogla doći i u prednost, što je bio pak rezultat neefikasnosti napadačkog dijela ekipe, a to je bio problemi kod Križevčana, kod kojih se osjetilo da nedostaje iskusan lisac Borovčak.

Međutim, u nastavku igre ulazi Rumenjak i na kraju matira Tehniku s dva pogotka. Prvenstvo u 4. NL Bj-Kc-Vt počinje 24. kolovoza kao i 3. HNL. Tehnika gostuje u prvom kolu kod Dinama u Predavcu, a taj susret se igra 25. kolovoza, dok je Radnik Križevci domaćin u subotu ludbreškoj Podravini.

dp/prigorski.hr