Nogometaši Hrvatskog bojovnika iz Mokrica Miholečkih u Općini Sveti Petar Orehovec ostvarili su vrlo dobro postignuće u prošloj natjecateljskoj sezoni u 2. ŽNL. Sa šestim mjestom su zadovoljni, a posebno nastupima u drugom dijelu prvenstva. Angažiranjem za trenera nekadašnjeg poznatog igrača s prvoligaškom iskustvom Alena Zidarića Zikija poboljšala su igra i učinak. Počeli su s pripremama za novi izazov u 2. ŽNL. Orijentirat će se, kao i uvijek, na domaće dečke.

“Okosnica momčadi su, kao i uvijek, domaći dečki. Nismo i nećemo se oslanjati na usluge sa strane jer to nije dobro za dulje razdoblje. Kod nas ima kvalitetnih igrača, a i mlađih koji pokazuju da mogu igrati u ovom natjecateljskom razredu. S dolaskom trenera Zidarića osjetno smo napredovali, a da je bio i prije, vjerojatno bi bili još koju stubu više na ljestvici.”-rekao nam je predsjednik kluba Željko Poljak.

U klubu dosta rade i na infrastrukuti, uređuju pomoćno igralište za treniranje, kako bi glavni teren bio u što boljem stanju za službene utakmice. “Radimo na poboljšanju uvjeta, obnovit ćemo i klupske prostorije. Puno nam pomaže Općina i zbilja su nam na usluzi kada god nam treba. Posebno zahvaljujem i našim sponzorima, tvrtkama Širjan i Radnik, koji su stalni podupiratelji našeg nogometnog kluba.”- rekao nam je predsjednik NK Hrvatski bojovnik Željko Poljak.

Prvenstvo u 2. ŽNL počinje 24./25. kolovoza, a Bojovnici prvenstvo otvaraju u Starigradu protiv istoimenog domaćina.

mn/prigorski.hr