Kod križevačkog klizališta u centru grada nekoliko je “ugostiteljskih kućica”. Sugovornik nam je bio Rudolf Karre koji je predstavio ponudu restorana Tomislav i Križevačke pivovare.

-U punudi imamo kuhano crno i bijelo vino, kuhani džin, domaću jabukovaču, rakiju, križevačko pivo, tople napitke i fritule. Imamo i buncek sendvič koji je postao najpopularniji u gradu uz domaće pecivo, domaći čupani buncek, hren i dinstano zelje sa špekom.

karre

Kuhano vino je jako dobro išlo proteklih dana, ljudi su se grijali više s crnim vinom, ali pilo se i bijelo kuhano vino. Radno vrijeme je od 10 do 22 i vikendom i blagdanima do 2 sata. Ovdje ćemo biti do 12. siječnja. Naime, onda će se zatvoriti klizalište. – rekao je Karre i poručio “budite veseli, zdravi i debeli”.

tabac

Novogodišnju čestitku uputio je i Neven Hatadi – Tabač, dobra duša Križevaca. Pogledajte video.

prigorski.hr

foto: Zdenko Balog