Članovi i pristalice Živog zida iz četiriju županija jutros su u Koprivnici ispred gradske tržnice dijelili porcije fiša zainteresiranim građanima, a djeci poklone u povodu Božića.

Na okupljanju je bio i saborski zastupnik Živog Zida Branimir Bunjac. Kako je rekao, ove aktivnosti tek su uvod u pojačane aktivnosti koje će uslijediti u narednim mjesecima.

podjela fiša živi zid kc (10)

– Cilj nam je malo se podružiti u ovom blagdanskom razdoblju te građane i upozoriti na neka rješenja koja predlažemo za bolji život svih nas. Koprivnicu smo izabrali jer se radi o središnjoj točci između Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-kriežvačke i Bjelovarsko-bilogorske županije – kazao je.

Napomenuo je kako je trosatno druženje s građanima istovremeno iskorišteno i za unutarstranačko upoznavanje i druženje.

podjela fiša živi zid kc (11)

– Živi zid je stalno među građanima i po tome smo prepoznatljivi, po našem aktivizmu pa se često niti sami međusobno podružiti i stoga je ovo bila dobra prilika i za to – napomenuo je te dodao kako im je želja da u Koprivnici pojačaju rejting koji im je relativno slab u odnosu na druga područja.

– Imamo doduše jednog vrlo vrijednog vijećnika Dejana Kutičića, no kako nam ankete pokazuju da ovdje imamo dosta dobru podršku željeli bismo ovdje malo ojačati – zaključio je.

podjela fiša živi zid kc (1) podjela fiša živi zid kc (4) bunjac živi zid kc (5) podjela fiša živi zid kc (8) podjela fiša živi zid kc (9) bunjac živi zid kc (12)

go/prigorski.hr