Gošće iz Slovenije sudjelovale su proteklog vikenda na vrbovečkoj “Reviji u slici”. Nada Merlin – “Nadin studio”, obrtnica je koja ima vlastiti obrt već 15 godina, modna je dizajnerica i krojačica za žensku modu a najviše voli raditi svečanu odjeću.

Frizerski studio Ane-Mari – obrtnica Ana Marija Danko ima vlastiti obrt – frizerski salon, od 2004. godine. Frizerski je majstor, što je u Sloveniji rijetkost. U ponudi ima salon za žene, muškarce i djecu, te se bavi sa edukacijom za frizere.

Vrtni center in cvetličarna Kerin – Cvjećara Kerin ima tradiciju preko 54 godine, obiteljski obrt je, 1993., preuzeo sin Janko Kerin. Bave se i uzgojom cvijeća i sadnica, zapošljavaju oko 15 radnika te su jedni od većih uzgajivača krizantema na ovom dijelu Europe.

Kimmy oblačila za delo – radna odjeća, tisak – svi modeli su mušterije od modne dizajnerice Nade Merilin i sve četiri žene su poslovne žene koje susrećemo u svakodnevnom životu te nisu modeli s modnih pista. S Nadom surađuju već niz godina. Modeli su: Renata Škedelj, Mateja Tomšič, Anamarija Stopar, Valerija Stopar.

nadin1 nadin2 nadin3 nadin4 nadin5 nadin6 nadin7 nadin8 nadin9 nadin10 nadin11 nadin12 nadin13 nadin14 nadin15

prigorski.hr

foto: Zdenko Balog