U popodnevnim satima sudionici konferencije CrisCon, nakon predavanja, i radionica, još su se jednom vratili u Veliku dvoranu Hrvatskoga doma, kako bi kroz panel diskusiju ‘ICT i obrazovni sustav u Hrvatskoj – godinu dana poslije’, pokušali sabrati i rezimirati utiske, spoznaje i diskusije koje su se odvijale tokom dana.

Sudionici ovog panela, Lidija Kralj, pomoćnica Ministrice znanosti i obrazovanja, Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra, Nataša Lukić Margetić, voditeljica ljudskih potencijala Poslovna inteligencija, Gordana Juran Ratković, ravnateljica SŠ Ivan Seljanec Križevci, te moderator Igor Pavleković, Account Technology Strategist, Microsoft Hrvatska, iz svojih su različitih gledišta i sektora imali različite poglede, koji su ipak pomogli da se neki problemi bolje uoče i da se doprinese cjelovitoj slici gdje smo i u kojim bi smjerovima trebalo jačati IT sektore kako bi koristi novih tehnologija došle do izražaja.

Na samom kraju ove Druge CrisCon konferencije u Križevcima, digitalni je ždrijeb odabrao četiri sretna dobitnika nagrada sponzora. Konferencija je zaključena uz uvjerenje da je ovogodišnje događanje organizacijom i odazivom dokazalo potrebo daljeg održavanja CrisCona u Križevcima.
hodakpanel1panel2panel3 panel4 panel5 panel6 panel7 panel8 panel9 panel10 panel11 panel12 panel13 panel14 panel15 panel16 panel17 panel18 panel19 panel20 panel21

Zdenko Balog/prigorski.hr