U organizaciji tvrtke Kranjec Invest j.d.o.o. , Križevci će 26. listopada 2024. godine u velikom šatoru pokraj školske dvorane Osnovne Ljudevita Modeca, u Potočkoj ulici ugostiti jednu od najsjajnijih regionalnih glazbenih zvijezda – Acu Pejovića.

Aco Pejović je posljednih godina odradio niz uspješnih koncerata na stadionima i u dvoranama diljem regije, a pamtimo i onaj ovogodišnji koncert povodom Valentinova u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Svoju mega popularnost Pejović je zaradio snimajući pjesme za potrebe filma Toma Zdravkovića, autobiografije o legendi narodne glazbe s kojom ga mnogi istinski obožavatelji i poistovjećuju, što mu je simbolično i kruna uspješne karijere koja traje više od 30 godina.

Ne sumnjamo kako će publika u prepunom šatoru u Križevcima 26. listopada uživati u glazbenom spektaklu uz popularne hitove poput ”Ponoć je”, ”Da si tu”, ”Seti me se”, ”Oko mene”, ”Godina i jače”, ”Poplava”, “Soba 501″, ” Navika”, “Posljednji valcer” i mnoge druge.

Ulaznice možete nabaviti putem sustava eventim.hr te na prodajnim mjestima u Križevcima, a to su ChillOut u Ulici Mojsija Baltića 2 i u Caffe baru Bonus, u Bjelovarskoj ulici 32.

Pejovic