UDVDR RH – ogranak Općine Gornja Rijeka, obilježio je Dan branitelja Općine Gornja Rijeka.
Obilježavanje je započelo molitvom i polaganjem cvijeća i paljenjem lampiona članova ogranka i njihovih gostiju kod Spomen obilježja na mjesnom groblju u Gornjoj Rijeci.

U Lovačkom domu LD Košuta u Fajerovcu, nastavljeno je obilježavanje Dana branitelja i druženje članova našeg veteranskog ogranka i gostiju.
Ispred Ministarstva hrvatskih branitelja čestitke je uputila Mirna Čikor iz Područnog odjela za hrvatske branitelje. Okupljene je pozdravio i potpredsjednik UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije, umirovljeni brigadir Jadranko Jambrec, a ispred UDVDR Kluba općine Visoko čestitke je uputio predsjednik udruge Božidar Babok kao i branitelji iz Općine Kalnik i predstavnici okupljenih udruga Općine Gornja Rijeka.

Na svečanom obilježavanju domaćini i gosti su se u svojim izlaganjima prisjetili odlaska prvih dragovoljaca iz općine na zapadno-slavonskom ratištu 1991.godine kao i na ostala brojna ratišta širom tada okupirane Lijepe naše.
UDVDR ogranak Općine Gornja Rijeka je povodom Dana branitelja od Općine Gornja Rijeka na poklon dobio sliku sa ukomponiranom domoljubnom pjesmom, od kćerke hrvatskog branitelja Mihaele Šatvar koja se zahvalila svim hrvatskim braniteljima Općine na velikom doprinosu koji su dali tijekom Domovinskog rata i stvaranju domovine.
Branitelji Gornja Branitelji Gornja2 Branitelji Gornja3