U petak, 11. 10. 2024., u sklopu glazbenog programa Little Band Revolution u Križevce dolazi Stereotrip, punokrvni alternativni rock bend iz Splita.

Bend je osnovan 2019., čine ga Marko Petrović (bas i vokal), bivši hrvatski profesionalni košarkaš Roko Leni Ukić (bubanj), Ante Madunić (gitara) i Antonio Vuletić (klavijature), a od jeseni 2023. godine zvučna slika benda dodatno je pojačana gitaristom i prijateljem Ivom Tudorom, koji je postao redoviti gost u studiju i na koncertima, donoseći novu svježinu i kreativnu energiju.

U lipnju 2023. godine objavili su svoje premijerno studijsko izdanje “Mimo svijeta” za Street Pulse iz Splita, snimano u mostarskom studiju “Pavarotti”, a već ove godine nam stiže njihovo drugo studijsko izdanje. Novi album najavljuju u podne objavljenim singlom “Smicalica” i pratećim videom koji predstavlja nastavak kreativnog puta benda, te njihovu stalnu evoluciju u glazbenom izričaju. “Smicalica” donosi svježinu i novu energiju koju njihova publika prepoznaje i voli.

Poznati po svojoj energiji i strasti prema glazbi, neumorno nastupaju diljem zemlje, njihov zvuk je čvrst, energičan i beskompromisan, zbog čega ih publika iznova podržava na svakom njihovom novom nastupu.

Ulaz je 5 eura, a ulaznice možete kupiti na blagajni Kluba kulture na dan koncerta od 21 sat.

Vrata Kluba kulture otvaraju se u 21 sati, a koncert počinje u 22 sata.

Unnamed