Gastro bar “Shenoa” započeo je s radom na adresi Ulica A.G. Šenoe 2 u Križevcima, a o ponudi i baru detalje nam je otkrio vlasnik Robert Petrinjak.

-Rodom sam iz Gornje Rijeke, srednju školu završio sam u Zagrebu gdje sam i krenuo u sjemenište. Završio sam Katolički bogoslovni fakultet. Tijekom studiranja sezonski sam konobario i zaljubio se u ugostiteljstvo. Radio sam kao konobar na Pelješcu, a potom sam i postao voditelj istog.

Prije sam radio u brojnim vrhunskim restoranima, zavolio sam taj posao i upisao barmensku školu, završio sam tečaj za bariste za kavu. Upisao sam školu sa sjedištem u Londonu koja se bavi vinima, a posebno volim istraživati vina te sam završio i menadžment na Aspiri – rekao nam je vlasnik i dodao kako je gastro ponudu imao i dvije godine na “Adventu u Križevcima”.

Shenoa2

-Vidio sam da Križevcima nedostaje drugačiji gastro sadržaj. Ovdje je puno mladih ljudi koji su željni nečega drugačijega i odluka je pala kad sam vidio da je slobodan ovaj prostor u centru Križevaca. Sve smo istestirali da nema buke, a dok će biti glazba bit će samo akustična glazba. Gosti će moći uživati u finim koktelima, Illy kavi, vrhunskim vinima, a od piva jedini nudimo u gradu točeni Heinkenen, a tu su i mnoga druga piva. Imamo i posebne čajeve, a sve smo to htjeli upakirati i s dobrom hranom.

Shenoa13

Radimo burgere sa 100-postotnom lokalnom junetinom koja se peče s termometrima na 72 stupnja. U planu su BBQ rebarca, sirevi i kolači, a sad su u ponudi i domaće kobasice te imamo menije za djecu. Na meniju su četiri vrste burgera. Imamo tjednu ponudu vina koja se po čaši kreće od 1,90 do 3,20 eura. Imamo i igralište za djecu tako da se i djeca i roditelji mogu ovdje opustiti.

Zimsko radno vrijeme će biti od ponedjeljka do petka od 7 do 22 sata, subotom od 8 do 23 sata i nedjeljom od 8 do 22 sata – rekao je Petrinjak i napomenuo kako u ovom trenutku ne planiraju raditi dostavu hrane. – Ima nas četvero, a puno pomaže familija i prijatelji. Sve informacije, narudžbe za grupe i preuzimanje hrane se mogu dobiti na broj mobitela 091/611 1287. Bar je osmišljen na način da gosti uživaju u vinima, kavi, čajevima i drugim pićima, a tko je gladan moći će i ukusno i pojesti – zaključio je vlasnik i zahvalio prijateljima i familiji koji su mu pomogli oko uređenja prostora.

Shenoa1 Shenoa3 Shenoa4 Shenoa5 Shenoa6 Shenoa7 Shenoa8 Shenoa9 Shenoa10 Shenoa11 Shenoa12 Shenoa14 Shenoa15