“Kutak križevačke tradicije” održava se danas u križevačkom restorana Kalnik, a u organizaciji DAK-a, Destinacijske agencije Križevci.
Posjetitelji mogu besplatno degustirati sve proizvode križevačkih ugostitelja, pekara, OPG-ova, slastičara i medičara, popiti besplatnu kavu ili čaj, kušati tradicionalne ponakliče, fine štrukle, gverc, med, križevačke kekse i torte.
Predstavljene su i narodne nošnje križevačkog kraja uz KUD Prigorje, a na sve budno paze stražarice Križevačke djevojačke straže. Tu su i izlagači Eko festivala u organizaciji Ekonomije zajedništva te gosti iz Travnika.
-Ove godine odazvalo se puno više izlagača nego prethodnih godina. Mogu reći da smo sve lijepo spojili i uživali u nastupima KUD-ova te tradicijskim jelima i vinima iz ovoga kraja. Vjerujem da smo se lijepo predstavili našim sugrađanima, ali i gostima – kazala nam je Gordana Kapor iz DAK-a.