Proteklog vikenda u sportskoj dvorani Krešimira Čosića u Zadru održan je međunarodni turnir  “4. Donat Open” sa 450 natjecatelja.

Taekwondo klub Radnik iz Križevaca nastupio je sa 4 člana u kategorijama: dječaci, mlađi kadeti i kadetkinje A klase te ostvario odlične rezultate.

Rene Jandroković u kategoriji mlađih kadeta do finala je stigao lakoćom, ali u finalnoj borbi dočekao ga je borac iz splitskog Taekwodo kluba Marijan i u neizvjesnoj borbi gubi od Andrije Knezića te osvaja srebrnu medalju u kategoriji do 33 kilograma.

U kategoriji kadetkinja do 44 kilograma svojim nastupom odličnom se pokazala Lara Srbljinović. Usprkos lošem ždrijebu osvojila je 3. mjesto. Zona Opsenica u kategoriji kadetkinja do 51 kilograma u borbi za medalju ostaje bez plasmana, ali ostavlja odličan dojam s obzirom da se borila s iskusnijom protivnicom i višim pojasom.

Najmlađi član Tin Jandroković u kategoriji dječaka izgubio je u prvom kolu. “U listopadu po kalendaru Hrvatskog taekwondo saveza očekuje nas državno prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje, a ovim putem obavještavamo sve zainteresirane za ovaj borilački sport da su upisi u tijeku, a prvi trening za sve novo upisane počinje 1. listopada u 19 sati velikoj sportskoj dvorani”, poručili su iz Tawkwondo kluba Radnik Križevci.

86bb1a68 2d0c 4694 8681 Fc2d0145951b