Članovi udruge HVIDR-e Križevci u subotu su iz zahvale svojim suprugama na podršci tijekom rata, u prostorijama udruga proisteklih iz Domovinskog rata organizirali 2. sportsko-rekreativno druženje za članove svojih obitelji u dvije discipline i to u visećoj kuglani i elektronskom pikadu.

Predsjednik Udruge Dražen Gajski obratio se okupljenim članovima i suprugama te im zahvalio na nesebičnoj podršci i naglasio da je ovaj program prepoznat u Gradskoj upravi Grada Križevaca koja i sufinancira dio programa udruge.

U elektronskom pikadu natjecale su se Vesna Haramina, Micika Martinčić Suzana Hrešč, Vesna Iličić, Martina Jelušić, Tatjana Gajski, Snježana Brlečić i Štefica Car.

U visećoj kuglane natjecale su se Vesna Haramina, Božica Šatvar, Suzana Hrešč, Vesna Iličić, Tatjana Gajski, Micika Martinčić, Martina Jelušić, Marija Kapović, Snježana Brlečić i Štefica Car.

Pobijedila je Vesna Haramina ispred drugoplasirane Martine Jelušić i trećeplasirane Micike Martinčić.

U visećoj kuglani prvo mjesto osvojila je Vesna Haramina, drugo mjesto osvojila je Snježana Brlečić a treće mjesto osvojila je Marija Kapović.

Hvidra2 Hvidra7 Hvidra8 Hvidra9