Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Mario Rajn danas je upriličio prijem za aktivne i umirovljene pripadnike Policijske postaje Križevci.

Ovom prilikom gradonačelnik je zahvalio policijskim službenicima na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Gradom Križevcima te uputio iskrene čestitke povodom njihovog dana.

„Sigurnost našeg grada nam je na prvom mjestu i jako mi je drago da u tom smislu imamo u vama partnere. Ono što me posebno raduje je rad na preventivi, na što ste stavili apsolutni fokus, pa se onda ta suradnja ne samo deklarira kroz suradnju Gradske uprave i Policijske postaje i Policijske uprave koprivničko-križevačke već se ona prožima kroz sve naše gradske ustanove, vrtiće i škole,“ istaknuo je gradonačelnik, posebno pohvalivši doprinos udruga umirovljenih pripadnika policije koji su dali nemjerljiv doprinos u stvaranju Republike Hrvatske.

Zahvalu na prijemu i odličnoj suradnji uputio je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec naglasivši: „Naša suradnja je zaista do sada bila na nivou i nastavit ćemo i dalje na taj način raditi jer to je jedini smjer, mogućnost pa i zadovoljstvo da obavljamo sve poslove koji su iz dana u dan pred nama.“

Predsjednik Udruge pripadnika ratne postrojbe policije Križevci Željko Kemenović također je zahvalio na kontinuiranoj podršci koju Grad pruža u radu udruga umirovljenih policijskih pripadnika te poručio: „Želim se zahvaliti na Vašem pozivu i time na ukazanoj časti jer mi smo ipak bivši pripadnici MUP-a, ali i živući sudionici i svjedoci Domovinskog rata čiju istinu promičemo i štitimo njegov dignitet.“

Prijemu su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

02 Img 8555 04 Img 8539 rajn 06 Img 8545 07 Img 8546 08 Img 8548 09 Img 8551