Upisi u Tinker Labs školicu! Najzabavnije radionice iz znanosti za djevojčice i dječake uzrasta 3 – 14 godina otvaraju svoja vrata za upise u nove skupine. Upisi traju do kraja 9. mjeseca.

Što možete očekivati od jedne školske godine u Tinker Labsu? Praktično učenje o STEAM predmetima kroz igru i eksperimente. Preporuča se od strane Ministarstva obrazovanja i kulture kao izvanškolska aktivnost. Što je STEAM? STEAM je povezivanje znanja iz različitih predmeta. STEAM je eksperimentiranje. STEAM je učenje kroz kritičko razmišljanje i razgovor. STEAM pristup uključuje znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku.

Tinker2

To je način učenja kojim znanje ostaje trajno u pametnim glavicama mališana. To je učenje kakvo klinci OBOŽAVAJU! Naši tečajevi: TINKER GARDEN (uzrast 3 g.) TINKER TOTS (uzrast 4-6 g. TINKER TOWN (uzrast 7-10.) TINKER WORLD (uzrast 10-14 godina).

Tinker1

Za prijavu i rezervaciju mjesta na besplatnim oglednim satima javite se na: [email protected] ili na broj mob 099 5986033. Više informacija o tečajevima pogledajte na internet stranicama www.tinkerlabs.hr

Tinker3