Naklada Crisinus je obiteljska izdavačka kuća iz Križevaca koja ove godine slavi 5 godina postojanja, povodom čega je pripremila brojne popuste na razne naslove, ali i rođendanska iznenađenja.

Riječ je o izdavačkoj kući koja izdaje knjige raznovrsnih tematika, među kojima se mogu naći i knjige lokalnog karaktera poput edukativnih slikovnica „Priča o mome gradu” o Križevcima i „Selo moje bake” o selu Miholec i znanstvenih monografija poput monografije „Prezimena potkalničkoga Prigorja”.

U ponudi Naklade Crisinus mogu se naći i brojni suveniri i promomaterijali poput magnetića, naljepnica, vrećica i svijeća, ali i krunica s medaljicom sv. Marka Križevčanina.

Cjelokupnu ponudu Naklade Crisinus možete naći na web stranici www.crisinus.hr, gdje vas do kraja rujna očekuju popusti do čak 50 % na 5 naslova, a iz Naklade najavljuju i dugoočekivanu slikovnicu o sv. Marku Križevčaninu koja izlazi krajem godine, a koja se može naručiti javljanjem na mail [email protected].

„Grad smo sv. Marka Križevčanina, no jako ga slabo promoviramo. Zbog toga smo razmišljali kako ga približiti svima, a pogotovo onim najmanjima, i tako je nastala ova edukativna i dvojezična slikovnica o našem svecu. Njome zapravo započinjemo čitav serijal slikovnica o hrvatskim svecima i blaženicima”, ističe dr. sc. Krunoslav Puškar, direktor Naklade Crisinus.

Ove će godine Naklada Crisinus imati i štand na Nemčićevom trgu povodom svetkovine sv. Marka Križevčanina, pa se možete i uživo upoznati s ponudom ove vrijedne obiteljske izdavačke kuće i naći nešto za sebe, poručili su.