Radi tehničkog problema s rampom brod Mljet u luci Supetar iskrcao je vozila i putnike preko druge rampe, u tijeku je otklanjanje problema, a liniju je preuzeo drugi trajekt, izvijestila je u subotu navečer Jadrolinija Rijeka naglašavajući da nije došlo do prodora mora u prostor garaže.

Priopćenje Jadrolinije uslijedilo je nakon što su mediji objavili fotografije broda, kojem je pala rampa, kako pluta ispred supetarske luke. “Radi tehničkog problema s rampom, brod Mljet je u luci Supetar iskrcao sva vozila i putnike preko druge rampe. U tijeku je otklanjanje tehničkog problema. Liniju Split – Supetar preuzima trajekt Hrvat”, naveli su nakon toga iz Jadrolinije.

Pojedini mediji objavili su i izjave čitatelja koji su naveli da je došlo do prodora mora u prostor garaže, a iz Jadrolinije to demantiraju.

“Nadodajmo, kako do prodora mora u prostor garaže nije došlo, a što je vidljivo na objavljenim fotogalerijama”, stoji u priopćenju Jadrolinije koja je poslala i fotografije garaža na brodu Mljet.