Mladen Kešer danas je službeno predao svoju kandidaturu za predsjednika SDP-a, čime je postao prvi kandidat koji je najavio utrku za čelno mjesto stranke. U svojoj objavi, Kešer je istaknuo svoju namjeru da izgradi snažan i ujedinjen SDP u kojem će ljudi biti prioritet.

“Članice i članovi stranke sada preuzimaju odgovornost za budućnost SDP-a. Biramo između pobjedničkog SDP-a ili nastavka oporbenog kontinuiteta,” poručio je Kešer. On je naglasio da njegova vizija uključuje SDP koji će pobjeđivati na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini te je zahvalio županijskim organizacijama na dosadašnjoj podršci.

Kešer je također najavio planove za posjete svim općinskim i gradskim organizacijama, pozivajući članove da se uključe u razgovore. Njegova poruka članovima bila je jasna: “Vaše mišljenje i prijedlozi su mi izuzetno važni jer samo zajedno možemo biti najjači.”

Mladen Kešer poziva sve članice i članove SDP-a da se uključe u proces i zajedno rade na ostvarenju bolje budućnosti za stranku i Hrvatsku rekao je Kešer.