Otvorene su prijave na besplatne aktivnosti namijenjene djeci predškolske dobi i djeci dobi od 7 do 10 godina u obliku radionica: Mala škola sporta i Dramska radionica.

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 školska sata pod vodstvom stručnih voditelja i asistenata. Dramska radionica koju će provoditi Umjetnička organizacija Kazališna družina “Smješko”, održavat će se u Pučkom otvorenom učilištu dok će se Mala škola sporta održavati na prostoru ŠRC-a Sveti Ivan Zelina pod stručnim vodstvom Društva športske rekreacije Fit Forma.

Prijave se mogu izvršiti putem obrasca PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE DJETETA U DRAMSKIM RADIONICAMA/MALOJ ŠKOLI SPORTA . Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti na e mail adresu: [email protected]
Za besplatnu Dramsku radionici i Malu školu sporta Grad Sveti Ivan Zelina je od strane Ministarstva demografije i useljeništva putem prijave na Pilot projekt javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole osigurao 32.500,00 eura.

Cilj je što većem broju predškolske i školske djece nižih razreda omogućiti dostupnost kulturnih i sportskih aktivnosti bez financijskog opterećenja za roditelje te im istovremeno osigurati aktivnosti kojima mogu razvijati svoja znanja i vještine na zabavan i sportski aktivan način.

Mss Dramska 1080x1080px