Svi rekreativci koji vole biciklirati, imaju priliku sudjelovati u jedinstvenoj Robin biciklijadi ove subote, 31. kolovoza.

Biciklisti će se okupiti na Zrinskom trgu u Koprivnici te na Strossmayerovom trgu u Križevcima i u deset sati ujutro pod policijskom pratnjom krenuti prema Imanju obitelji Lončar u Malim Grabičanima.

Križevački biciklisti do cilja moraju savladati 17 km ceste i visinsku razliku od 167 metara, a Koprivničanci 24 kilometra uz 180 metara uspona.

Na cilju ih očekuje okrijepa i osvježenje uz zabavni sadržaj i natjecateljske igre. Predstavnici biciklista pobjedničkog grada, Križevaca ili Koprivnice, biraju udrugu kojoj će se donirati sredstva prikupljena od kotizacija biciklijade.

Utrku organiziraju Robin marketi uz snažnu podršku dugogodišnjih partnera Biciklističkog kluba Rotor iz Koprivnice, Križevačke udruge biciklista te glavnog sponzora Carlsberg Croatia. Za dobar ugođaj tijekom druženja na Imanju obitelji Lončar velike zasluge idu i Podravki, Jamnici, Vinariji Korenko, Hellu, Nivei, Coca-Coli i Robin pekari.

Svi zainteresirani za event mogu se prijaviti putem ovog Google obrasca, a zbog sigurnosnih razloga prijave su limitirane na 300 sudionika biciklijade pa stoga nemojte dugo čekati ukoliko želite biti dio ove dobre priče.

Organizatori apeliraju da svi biciklisti na okupljanje dođu s ispravnim biciklima i zaštitnom opremom (kacigom), baš kao i da realno procjene svoje fizičke mogućnosti jer je samo u jednom smjeru potrebno prijeći gore spomenutu kilometražu i uspone. U biciklijadi mogu sudjelovati i djeca starija od 12 godina, isključivo uz pratnju roditelja.

Organizirani povratak s biciklijade je predviđen za 15 sati, dok će se kotizacije od 5 EUR po sudioniku biciklijade prikupljati prije samog starta utrke.

U fotogaleriji pogledajte  je bilo prošle godine.

Tis 0173 Tis 0118 Tis 0115 Tis 0132 Tis 0230 Tis 0135 Tis 0081 Tis 0026 Tis 0165