U Vrbovcu je počela 43. po redu manifestacija “Kaj su jeli naši stari”. Razna starinska jela do nedjelje će pripremati 14 udruga žena i ugostitelji.

Glavne namirnice su kobasice i špek. U ponudi će biti seljački grah, dimljene kobasice s restanim krumpirom, carsko meso i zapečeni grah, špek fileki, grah kaša s kobasicom i sarma s temfanim krumpirom.

Tu su i mesna štruca, mahune s krumpirom, pileći ragu s njokima, faširanci s mahunama i krumpirom, kotlovina, pileći paprikaš, domaći ljevanci, lovački gulaš, kuhana šunka sa svježim sirom, svinjski kotleti i krpice sa zeljem te piletina s mlincima.

U ponudi su naravno razni kolači te vrbovečka pera koja je dobila europsku oznaku zajamčeno tradicionalnog specijaliteta.

Organizator manifestacije je Turistička zajednica Grada Vrbovca, pokrovitelji su Grad Vrbovec i Zagrebačka županija, a glavni sponzor je Mesna industrija PIK Vrbovec.

Fot 7855 Fot 7857 Fot 7858 Fot 7859 Fot 7861 Fot 7862 Fot 7863 Fot 7864 Fot 7867 Fot 7870 Fot 7871 Fot 7876 Fot 7881 Fot 7882 Fot 7887 Fot 7891 Fot 7892 Fot 7895 Fot 7898 Fot 7899 Fot 7901 Fot 7906 Fot 7907 Fot 7908 Fot 7914 Fot 7917 Fot 7918 Fot 7919 Fot 7921 Fot 7923 Fot 7928 Fot 7932 Fot 7934 Fot 7937 Fot 7939 Fot 7942 Fot 7943 Fot 7945 Fot 7946 Fot 7948 Fot 7950 Fot 7952 Fot 7955 Fot 7957 Fot 7958 Fot 7960 Fot 7963 Fot 7966 Fot 7967 Fot 7969 Fot 7972 Fot 7974 Fot 7979 Fot 7982 Fot 7984 Fot 7988 Fot 7989 Fot 7991 Fot 7992