Već smo u nekoliko navrata pisali o angažmanu Križevčanina Mihaela Mladena na Islandu, u tamošnjem Nogometnom klubu Keflavik.

Mihael je imao i danas odličan dan gdje je s dva gola praktički osigurao pobjedu svojem Keflaviku protiv Dalvík/Reynir. Naime, rezultat je bio 3:1, a Mladen je poentirao za 1:0 u 33. i za 2:1 u 61. minuti.

Evo što je nakon utakmice poručio za prigorski.hr:

“Nakon lošijeg ulaska u sezonu, u zadnjih 7 utakmica ostvarili smo 6 pobjeda i 1 neodlučen rezultat, što nas je dovelo na visoko 3. mjesto i uveliko smo uključeni u borbu za prvo mjesto. Što se tiče mojih nastupa, bolji početak nisam mogao ni zamisliti, u 6 utakmica postigao sam 4 pogotka.

Islanđani igraju drugačiji nogomet nego što se igra kod nas. On je više fokusiran na trkački dio i puno dugih lopti, za razliku od mojih prijašnjih iskustava gdje je više prisutna taktička igra i posjed. Iz utakmice u utakmicu sve se više prilagođavam i svakim danom sam sve motiviraniji da iz sebe izvučem maksimum i pokažem se u najboljem mogućem svjetlu.” – kazao je Mladen, koji je inače prošle sezone bio prvi klupski strijelac NK Radnik Križevci.