Najveći komunalno-infrastrukturni projekt koji obuhvaća područje grada Đurđevca i okolnih općina bliži se kraju. Naime, radovi na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži u sklopu aglomeracije trebali bi završiti krajem ove godine na svim dionicama.

Iz Komunalija d.o.o. pojašnjavaju da se do sada radilo isključivo na poštivanju rokova pri izgradnji, a sada se kreće s priključivanjem kućanstava na mrežu.

– Budući da je kompletna mreža postavljena, glavni nam je cilj priključivanje na mrežu. U ovih nekoliko mjeseci svi će doći na red, stoga molimo naše sugrađane na područja Grada Đurđevca, prigradskih naselja i općina Virje, Novigrad Podravski, Ferdinandovac, Kloštar Podravski i Podravske Sesvete, koji još nisu podnijeli zahtjev za priključenje, da to učine što prije i u roku kad je priključivanje besplatno, ističe direktor Komunalija Tomislav Kolarić te napominje da građani da bi koristili sve blagodati dostupnosti pitke vode i odvodnje u svojem domu trebaju samo tri dokumenta, a sve informacije mogu dobiti na adresi Radnička cesta 61, na broj telefona 048/812-304 i preko maila: [email protected].