Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić kazala je u ponedjeljak da je 5. kolovoza veliki dan za Hrvatsku, kada je uspostavljeno teritorijalno jedinstvo i kada se sjećamo naših pobjeda “koje nas inspiriraju za ono što ćemo Hrvatskoj donijeti”.

“Ovo je velik dan za Hrvatsku, dan kada je uspostavljeno teritorijalno jedinstvo Hrvatske i kada se s ponosom sjećamo naših pobjeda koje nas inspiriraju za sve ono što ćemo Hrvatskoj donijeti, pogotovo kroz političko djelovanje”, rekla je Selak Raspudić u izjavi medijima u Kninu.

Nezavisna saborska zastupnica koja je nedavno najavila kandidaturu za predsjednicu Republike čestitala je svim građanima Dan pobjede i domovinske zahvalnost, dan kada je Hrvatska oslobođena od srbijanske agresije.

Na pitanje je li se ove godine u Kninu okupilo manje ljudi nego prethodnih godina, Selak Raspudić odgovorila je da još treba pričekati, ali ne vjeruje da će to biti slučaj.

“Ovo je izrazito važno za Hrvatsku, ne vjerujem da postoji itko ozbiljan od političkog vrha ili od ostalih dužnosnika u Hrvatskoj, pa i građana, tko bi zanemario ovakav dan” rekla je Selak Raspudić.