Danas je u prostoru koprivničkog Kampusa održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program 13. po redu festivala Rocklive.

„Očekuje se dolazak nekoliko tisuća ljubitelja rock glazbe iz cijele sjeverozapadne Hrvatske. Prvi će se put održati sajam subkultura, a izlagat će i obrtnici s područja grada. Bit će i glazbeni kviz, radionice. Molim drage susjede do kojih vjetar donese zvukove da nas podrže i da se ne ljute“, rekao je između ostalog uime organizatora festivala Denis Koščak, koji se pritom zahvalio glavnim partnerima festivala Gradu Koprivnici i Carlsbergu bez kojih bi bilo zaista teško organizirati ovakav događaj.

Predstavljanju programa prisustvovali su predstavnici partnera festivala, uime Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž te uime Carslberga Doris Ravlić.

Rocklive Press

„Mogu reći da smo ponosni na na ovaj festival i njegovu tradiciju. Sjajno je to što organizatori uvijek nude i dodatne, odnosno cjelodnevne sadržaje, a glazbeni izbor nas iznova oduševljava. Ove godine Grad podupire i tehničku izvedbu, pozornicu i razglas, kako bi organizatorima što više olakšali financijski“, rekla je Ostriž i pozvala sve da tijekom vikenda dođu u Kampus na festival.

„Koprivnica je naš grad i mjesto gdje stvaramo svoja piva. Rocklive stavlja Koprivnicu na glazbenu kartu Hrvatske i godinama je simbol dobre zabave, kreative. Veseli nas biti dijelom toga jer vjerujemo da se najbolji događaji u životu zbivaju uz glazbu“, kazala je Ravlić iz Carlsberga.

Rocklive Press 02

Od domaćih izvođača koji će na stupiti na ovogodišnje festivalu svoje su zadovoljstvo iskazali Ivan Grobenski i Tomislav Mihac Kovačic iz benda Ogenj.