Moderni Hostel „Koprivnica“, otvoren je u petak, 19. srpnja, a grad je ovime dobio nove smještajne kapacitete. Hostel se nalazi na Trgu bana Jelačića 10 i nudi smještaj za 24 osobe.

Čestitke na novom poslovnom pothvatu poduzetnicama Kristini Deković i Vedrani Milivojević-Šaš uputio je saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Ovo je stvarno jedan sjajan projekt i jedna sjajna priča koje nas jako vesele. Imamo dobru turističku ponudu, kad pričamo s aspekta manifestacija počevši od Renesansnog festivala, međutim stalno se pojavljuje pitanje o smještajnim kapacitetima, kojih zaista nedostaje. Zbog toga mi je izuzetno drago da su ove dvije mlade osobe probile led i da tu neće stati što se tiče širenja i povećanja broja kreveta. Želim vam od sveg srca da ustrajete, kao što ste i do sada te puno poslovnog uspjeha u danima koji su pred vama“, poručio je prilikom otvorenja hostela gradonačelnik Jakšić.

Uz gradonačelnika, otvorenju su uime Grada Koprivnice prisustvovali zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Ovaj poslovni pothvat pohvalio je i Koprivničko-križevački župan Darko Koren koji je zajedno sa svojim suradnicima prisustvovao otvorenju hostela.

Hostel Koprivnica Otvorenje 02 Hostel Koprivnica Otvorenje 03 Hostel Koprivnica Otvorenje 13 Hostel Koprivnica Otvorenje 14 Hostel Koprivnica Otvorenje 15 Hostel Koprivnica Otvorenje 16