Nakon pobjede na teškom gostovanju u Novoj Gradišci Križevčane u subotu očekuje i prvi ovosezonski sraz pred svojom publikom. Na megdan Miklečićevoj družini stiže Đakovo koje je u prvom kolu kod kuće deklasiralo momčad Medveščaka. Za pretpostaviti je da neće biti prevelikih promjena u momčadi KTC – a. Naime, po prvi puta u dugo vremena cijela je momčad na raspolaganju i u punom treningu.

Ukoliko je i bilo kakvih ozljeda nakon Nove Gradiške iste su sanirane kroz tjedan tako da Miklečić ima slatke muke oko sastavljanja momčadi. Utakmicu kontra Đakova jedva očekuju i mnogobrojni poklonici rukometa u gradu podno Kalnika jer navedena utakmica biti će prva ovosezonska natjecateljska koja se igra na domaćem terenu. Oni navijači koji nisu bili na pripremnim utakmicama tako će se moći uvjeriti u mogućnosti novopridolih igrača, ali i oporavljenika koji nisu igrali većinu prole sezone. Isto tako moći će pozdraviti i svjetskog prvaka Henigmana koji je uspio sa svjetskog prvenstva u rukometu kući donijeti zlato.

DAVID HENIGMAN (vratar RK KTC) – Jedva smo čekali početak prvenstva, osobito ovaj na domaćem terenu. U goste nam dolazi Đakovo koje je prošle sezone igralo, ali i ispalo iz Premijer lige, no koliko znamo ista je momčad ostala na okupute zasigurno dolazi vrlo jaka momčad. Na nama je da odigramo utakmicu na istoj razini kao u Novoj Gradišci i tada pobjeda neće biti upitna.

Ivan Ledinski/prigorski.hr