Službeno je krenula prodaja ulaznica za Ožujsko malonogometni turnir Križevci 2023. Kako bi izbjegli gužve na ulazu, kupnja ulaznica za turnir i koncerte, kao i paketi ulaznica, dostupni su i na www.entrio.hr

Na otvaranju turnira, 12. prosinca koncert će održati Indira Forza i Tamburaški sastav Kas. Uz kupljenu ulaznicu svi gledatelji dobivaju poklon majicu turnira. Ulaznica vrijedi za prvu utakmicu turnira – egzibicijsku utakmicu legendi Križevaca protiv legendi Kutije šibica. Majica se preuzima na ulazu uz osobnu iskaznicu. Cijena ulaznice za ovaj događaj iznosi 7 eura.

Pojedinačna ulaznica vrijedi za jednu utakmicu u razdoblju od 13. prosinca 2023. godine do 5. siječnja 2024. godine i iznosi 3 eura po danu.

Pojedinačna ulaznica vrijedi za polufinale i finale 6. siječnja 2024. godine i iznosi 4 eura.

Željko Samardžić održat će koncert 26. prosinca, a Miroslav Ilić 4. siječnja 2024. godine. Paket ulaznica sadrži ulaznice za sve utakmice u navadenom razdoblju od 12. prosinca do 31. prosinca + poklon ulaznica za koncert Indire, Željka Samardžića i Miroslava Ilića + majica, duksa i trenirka turnira. Ovaj paket iznosi 110 eura. Majica, duksa i trenirka se preuzimaju na ulazu uz osobnu iskaznicu.

Ulaznica za koncert Željka Samardžića iznosi 15 eura, a za koncert Miroslava Ilića 10 eura.