Nedavno je po drugu puta na Facebook stranici Super Sport 2. NL objavljeno kako je 38-godišnji Miroslav Koprić, vratar križevačkog Radnika, najbolji vratar lige u prvih dest kola. U deset dosadašnjih susreta primio je tek 8 zgoditaka, ali su to adekvatno popratili i križevački strijelci koji su do sada zabili 23 zgoditka.

U subotu Radnik očekuje derbi susret protiv Jadrana Luka Ploče, koja je trećeplasirana momčad, međutim zbog nevremena susret Pločana iz Hrvatskog dragovoljac prekinut je u 23. minuti susreta kod vodstva gostiju iz Zagreba.

Križevački igrači i njihov strateg Mario Vodanović svjesni su da u ovoj ligi nema slabog protivnika i da svatko može dobiti svakoga. Cijeni to i brojna križevačka publika, koja redovito puni gradski stadion. O kakvom se protivniku radi za prigorski.hr podijelio je upravo Miroslav Koprić, križevački ministar obrane.

Dolazi nam jedan renomirani protivnik koji ima konstantu rezultata i iskustva igranja u Drugoj NL i sa razlogom je derbi koji će možda odlučivati o jesenskom prvaku. Mi igramo pred svojom publikom i na našem terenu i nadamo se, nošeni mnogobrojnom publikom, pozitivnom rezultatu za nas. Dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo – poručio je Koprić.

Susret je na rasporedu u subotu, 28. listopada s početkom u 15 sati.