U Velikoj Gorici je održan sastanak Odbora stranke “Stjepan Kožić – Nezavisna lista” kojoj je predsjedavao Stjepan Kožić, predsjednik.

Kožić je upoznao Odbor s aktualnom političkom situacijom u Zagrebačkoj županiji i aktivnostima SKNL-a u proteklome razdoblju, te posebno istaknuo:

– Politika stranke je i dalje usmjerena na realizaciju kapitalnih projekata, a dosad realizirani projekti, dokaz su da se obećano ostvaruje. Tako se “ostavljaju tragovi na terenu”.

Kožić je posebno naglasio sanaciju cestovne infrastrukture oštećene u potresu, značajna ulaganja u školstvo, posebno u projekt Regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju, koji je pred završetkom, a posebno je istaknuo i projekt razvoja Distributivnog centra za voće i povrće koji je nominiran, a potom ušao i u uži krug, za nagradu Europske komisije za promicanje poduzetništva.

Odbor je zaključio da se redovite godišnje izvještajne skupštine općinskih i gradskih organizacija održe u roku od 30 dana. Nakon njih, potkraj studenoga održat će se godišnja izvještajna skupština stranke.

IMG-20231016-WA0001 IMG-20231016-WA0000