Vrbovec, grad s posebnim srcem za sport, priprema se za poseban dan posvećen najmlađima. Na nogometnom igralištu ispod Ljetne pozornice u subotu od 10 sati okupiti će se mali sportaši iz Vrbovca i okolice. Ovo natjecanje obećava puno smijeha, igre i priliku da djeca pokažu svoje sportske vještine.

Iako možda nisu profesionalni sportaši, ovo će natjecanje pružiti priliku djeci da se natječu i pokažu svoju brzinu, točnost i spretnost u različitim igrama: big baller, human soccer, pikado, košarka, poligon za romobile, nabacivanje, luk i strijela, koš veliki i mali, nadvoj.

Svi mališani bit će ocjenjivani prema brzini, točnosti i spretnosti u svakoj igri, a najbolji će biti nagrađeni. Ovo natjecanje potiče prijateljstvo, timski duh i razvoj sportskih vještina kod najmlađih.

“Dođite i pridružite se ovom veselom danu na Dječjoj sportijadi u Vrbovcu 14. listopada 2023. godine. Bit će to dan pun smijeha, igre i nezaboravnih trenutaka za naše najmlađe sportaše. Vidimo se na terenu!”-poručuju iz Turističke zajednice.