U 3. kolu Paket24 Premijer lige, večeras su u porečkoj dvorani Veli Jože snage odmjerili Poreč i KTC. Slavili su domaći 32.18 (15:7).

Porečki rukometaški bolje su krenuli u utakmicu i nakon tri minute igre poveli 3:0. Domaći su držali dva do tri pogotka prednosti do 21. minute, a onda odlaze na plus 5 (9:4). Do odlaska na predah domaći su dodatno pojačali tempo i na poluvremenu semafor pokazuje 15:7.

U nastavku KTC pokušava smanjiti prednost domaćih rukometaša i to im polazi za rukom u 41. minuti. Poreč 19, KTC 15. Ipak to nije bilo dovoljno za značajnije približavanje Poreču. Deset minuta prije kraja utakmice Poreč ima opet plus 8 (25:17), a pet minuta kasnije rezultat je nevjerojatnih 30:17.  Domaći su mirno priveli utakmicu kraju upisavši laganu pobjedu 32:18.

Najefikasniji kod domaćih bio je Rađaković sa šest pogodaka, a kod KTC-a najraspoloženiji je bio Ezgeta sa četiri pogotka. Domaći vratar Ćopić upisao je 11 obrana, a njegov kolega Vladić dodao je tri obrane, dok je kod KTC-a Grgić upisao dvije intervencije, a i Olić samo dvije obrane.