Međunarodna završnica Plazma Sportskih igara mladih održava se u Splitu od 21. do 26. kolovoza. Atmosfera na međunarodnoj završnici je fantastična, iako su se okupili radi natjecanja, djeca i mladi iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine u Splitu se upoznaju, druže i kupaju, te s nestrpljenjem očekuju Coca-Cola All star day.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, međunarodna završnica i svečanost zatvaranja sezone već tradicionalo održava u Splitu.
Najpopularniji sport na svijetu ima veliku bazu na Coca-Cola Cupu u sklopu Plazma Sportskih igara madih. Coca-Cola Cup malonogometni turnir, nakon kvalifikacijskih turnira, gradskih, županijskih i regionalnih natjecanja te državnih finala koji su se održavali od siječnja do srpnja, utakmice međunarodnog finala odigrane su u samom srcu Splita, na Prokurativama.

jorge2

Coca-Cola kup osvojila je križevačka ekipa M. Livada, a nakon toga je održan koncert Luke Nižetića uz vatromet križevačke tvrtke Jorge Pirotehnika. Pogledajte video.