Mladi križevački nogometaši – 2007. godište i mlađi, okupljeni pod nazivom “M. Livada” osvojili su Coca-Cola kup u Splitu.

Pobijedili su u obje utakmice u skupini. “MNE Gorovo” nadigrali su rezultatom 3:1, a u ogledu s nogometašima iz Slavonskog Broda pobijedili su nakon penala.

Finale su odigrali protiv zagorske ekipe “Bumo probali”. Utakmica je završila 1:1, a u lutriji penala Križevčani su bili uspješniji od mladih nogometaša iz Zaboka.

M LIVADA

Njihov voditelj bio je Stevo Brujić, a  on nam je bio i sugovornik. -Dečki su se skupili, organizirali i došli na ideju da ih ja vodim. Dali su sve od sebe i ponašali su se kao profesionalci. U grupi smo odigrali dvije teške utakmice. Protiv ekipe iz Slavonskog Broda odigrali smo 1:1 i pobijedili na penale, a sljedeću utakmicu smo morali pobijediti nogometaše iz Rijeke. Dobili smo 3:1 i prošli u finale i igrali protiv nogometaša iz Zagorja. Iako smo slavili nakon penala, zasluženo smo pobijedili. Jakov Car je skinuo tri penala u prvoj utakmici, a penale su pucali isti dečki kao i u skupini.

Nakon pobjede izašli su dečki van, nešto pojeli, popili koji sok i proslavili. Čekaju nas dvije utakmice na međudržavnom natjecanju 24. kolovoza. Igrat ćemo s najboljim ekipama iz Srbije i BiH – rekao je Brujić i dodao kako će proglašenje najboljih ekipa biti 26. kolovoza u Splitu.